News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 16th of May 2020. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl

Ter Specke Bokaal 2018: Tessa van Schagen en Hensley Paulina

21 mei 2018

De 36ste editie van de Ter Specke bokaal was afgelopen zaterdag weer een groot succes. Prima weer, een mooi deelnemersveld en een goed aantal toeschouwers die de atleten toejuichten. De bokalen die aan het einde van de dag werden uitgereikt zijn uiteindelijk gewonnen door twee sprinters: Tessa van Schagen en Hensley Paulina. Beiden voor hun uitmuntende prestatie op de 150 meter. Alida van Daalen won de bokaal met kogelstoten bij de junioren.
 

Tessa van Schagen zorgde met haar tijd van 17.10 sec op de 150 meter voor de tweede tijd ooit gelopen op de Ter Specke Bokaal achter Daphne Schippers. Hensley Paulina won de 150 meter mannen in een tijd van 15.45. Ook zagen wij toppers Anouk Vetter en Eelco Sintnicolaas zaterdag de Ter Specke Baan betreden. Zo ging Anouk Vetter (13.56) onder andere de strijd aan met Eefje Boons (13.29) op de 100 meter horden en zagen wij Eelco Sintnicolaas de discuskooi betreden. Beiden werken zij naar het EK toe. 

 

Nicky van Leuveren wint de 400 meter in een tijd van 53.18. En laat daarbij met dik 2 seconden voorsprong Marit Dopheide achter zich. Helaas was het niet helemaal de tijd waar op ze hoopte. Op de 800 meter mannen ging de strijd goed los. Zo won Moad Zahafi, die zich op het laatste moment nog had ingeschreven, de 800 meter in 1:48.63 op de voet gevolgd door Jurgen Wielart die hem liep in 1:49.05. Helaas kon polsstokhoogspringen niet doorgaan door problemen met het materiaal. Het werd te gevaarlijk om door te gaan met dit onderdeel.

 

Ook de Spartaners kwamen in actie. Dit jaar leverden wij maar liefst 12 kandidaten van eigen thuisvereniging De Spartaan. Zo kwamen Jurgen van der Zwet en Rebecca Hulshof in actie op de 400 meter horden. Beiden liepen zij hun seizoen beste prestatie. Jurgen werd tweede in 54.18 en Rebecca derde in een tijd van 1:03.57. Thijmen Dofferhoff verscheen aan de start van de 800 meter en werd 6e in een tijd van 1:56.29. Verder zagen wij nog Steven Oosterkamp en Emiel Stoop. Beiden liepen een dik pr op de 150 meter sprint. Levi van der Geest nam deel aan het hoogspringen, Zeb Beelen werkte zich in het zweet op de 1500 meter, Jarik Beukers kwam uit op 11,79 bij hink-stap-springen en Bas Meeuwenoord en Lotte van Steijn kwamen in actie op de 400 meter. Fleur Schouten behaalt 3.53 op het verspringen.

 

Uiteindelijk kunnen wij terugkijken op een mooie wedstrijd die ook mede mogelijk is gemaakt door al onze trouwe vrijwilligers. Wij willen ook hun hartelijk bedanken voor het neerzetten van deze mooie wedstrijd. We kijken uit naar volgend jaar!

 

Wil je meer weten over De Ter Specke Bokaal bezoek onze website www.terspeckebokaal.com of neem eens een kijkje op onze Facebookpagina voor meer nieuws.   

Afgelasting TSB 2020

23 maart 2020
Beste atleten, toeschouwers en vrijwilligers,   Op basis van de aangescherpte maatregelen die de overheid vandaag bekend… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Terug naar boven