Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van de Atletiekunie Track & Field series. De edities van de TSB worden gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto en Nationaal Baancircuit. De Track & Field Series, waar de Ter Specke Bokaal momenteel onderdeel van is, bestaan uit de volgende reeks wedstrijden:
            
9 mei    Harry Schulting Games
11 mei Ter Specke Bokaal
18 mei  Next Generation Athletics Nijmegen
20 mei  T-Meeting
25 mei  Gouden Spike
13 juli   West-Fries Atletiekgala
                     

                                           
Livestream Link

Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl



 

Ter Specke Bokaal organisatie in volle gang

Op zaterdag 7 mei vindt voor de 34ste keer de Ter Specke Bokaal plaats op onze thuisbaan. Wij zijn als organisatie weer in volle gang. Samen zullen we weer zorgen voor een geslaagd topevenement. Echter voor de onderstaande punten kunnen wij ook jullie hulp gebruiken.
 
Sponsors
Om er dit jaar weer een succesvol topsportevenement van te maken, wordt de Ter Specke Bokaal mede mogelijk gemaakt door onze sponsororen. Denkt u misschien iets te kunnen betekenen voor de Ter Specke Bokaal of weet u iemand die ons zou kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Paul Grimbergen (grimbergenpj@casema.nl) of een ander organisatielid.
 
Vrijwilligers
Daarnaast zijn er ook maar liefst 150 vrijwilligers nodig om het geheel letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden. Wil je graag helpen op vrijdag 6 mei (inrichten accommodatie) of op zaterdag 7 mei? Stuur dan een mail naar Tessy Lenting (john.tessy@online.nl).
 
Word ook vriend van de TSB
De crowdfunding actie van 2015 heeft ons zo positief verrast dat we graag ‘De vrienden van de TSB’ oprichten. Op deze manier kan iedereen, die de Ter Specke Bokaal een warm hart toedraagt de wedstrijd ondersteunen. Het bedrag mag je zelf kiezen en je maakt het bedrag zelf over naar dit bankrekeningnummer: NL57 RABO 0336577680, t.n.v. AV de Spartaan, o.v.v. ‘Vrienden van de TSB’ (dus geen automatische incasso). Je naam wordt vermeld in het programmaboekje en vanaf 50 euro verwelkomen we je graag in de VIP tent tijdens de wedstrijd. 

We hopen op jullie steun om er met z'n allen weer een mooie wedstrijddag van te maken! 


 
www.terspeckebokaal.nl
Net als vorig jaar verzorgen de Vrienden van de Atletiek in 2024 weer een Talentaward ter waarde van €250,- voor de beste prestatie… Meer >
 
Terug naar boven