Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van de Atletiekunie Track & Field series. De edities van de TSB worden gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto en Nationaal Baancircuit. De Track & Field Series, waar de Ter Specke Bokaal momenteel onderdeel van is, bestaan uit de volgende reeks wedstrijden:
            
9 mei    Harry Schulting Games
11 mei Ter Specke Bokaal
18 mei  Next Generation Athletics Nijmegen
20 mei  T-Meeting
25 mei  Gouden Spike
13 juli   West-Fries Atletiekgala
                     

                                           
Livestream Link

Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl



 

TSB Briefing maandag 2 mei 2016: 20.00 uur in de kantine

Uitnodiging
Aan alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de uitvoering van de Ter Specke Bokaal.

Ook dit jaar willen we vlak voor de Ter Specke Bokaal bij elkaar komen om onszelf even voor te stellen, de belangrijkste zaken door te spreken en het laatste nieuws over de wedstrijd te vertellen. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen, zodat we allemaal optimaal voorbereid zijn voor de wedstrijddag. Omdat de Ter Specke Bokaal bestaat door jullie inzet, willen we jullie vragen om op de briefing (dit keer op) maandagavond 2 mei om 20.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van de Spartaan.

Zowel voor als na de briefing kunnen alle vrijwilligers zich aanmelden voor het buffet, dat op 7 mei na de wedstrijd en het opruimen georganiseerd wordt. 
Als het goed is heeft iedereen die vorig jaar ook geholpen heeft bij de TSB zijn (zwarte) shirt bewaard om het ook dit jaar weer te dragen. Heb je nog een TSB shirt(s) in de kast liggen die je niet (meer) gaat gebruiken dan vragen we je om deze in te leveren op maandag 2 mei 2016.



Na afloop van de briefing is er tevens gelegenheid een drankje te nuttigen en na te praten.  
Wegens drukte op het sportcomplex willen we alvast iedereen vriendelijk verzoeken om op de wedstrijddag op 7 mei zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Graag tot maandag 2 mei!

De organisatie van de Ter Specke Bokaal:
Paul Grimbergen, Maarten ter Hoeve, Remona Fransen, Davey Kaak,  Tessy Lenting, Paul van Hal, Dave Clemens, Jelle vd Zon, Richard Bosman, Iris Dofferhof en Jolanda vd Weerd.


 
www.terspeckebokaal.nl
Net als vorig jaar verzorgen de Vrienden van de Atletiek in 2024 weer een Talentaward ter waarde van €250,- voor de beste prestatie… Meer >
 
Terug naar boven