Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van het Nationaal Baancircuit. Voorgaande edities werd de wedstrijd gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. Doordat de editie van 2018 later in het seizoen valt zal het programma ook enigszins worden aangepast. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto Baancircuit.
 
Op 19 mei 2018, vindt de volgende editie van de Ter Specke Bokaal plaats.  
Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl


 

Selectie, chronoloog en overige informatie

07 mei 2017
Het aantal inschrijvingen was dit jaar overweldigend. Daar zijn we als organisatie erg blij mee, maar het heeft ook de nodige gevolgen voor het chronoloog en we moeten een aantal mensen helaas op een reserveplaats zetten. De complete selectie zie je hier: https://www.terspeckebokaal.nl/nl/content/406/
 
Chronoloog
Het chronoloog is op meerdere plaatsen aangepast. Kijk bij Programma voor alle wijzigingen. Je dient je uiterlijk een uur voor aanvang van het onderdeel te melden bij het wedstrijdsecretariaat!
 
150, 300 en 1000 meter voor- en hoofdprogramma
Het aantal aanmeldingen was voor de sprintnummers enorm. Bij de selectie hebben we rekening gehouden met iedereen zijn of haar 100, 150 en 200 meter prestatie bij de 150 meter. En 200, 300 en 400 meter prestatie bij de 300 meter. Voor de 1000 meter hebben we gekeken naar 800, 1000 en 1500 meter tijden. Dit is niet zichtbaar in atletiek.nu (daar kunnen afwijkende/andere tijden staan, omdat de software maar 1 tijd toestaat), maar er is zeer zorgvuldig geselecteerd!
 
Voor zowel de 150 en 300 meter geldt dat we zowel series in het hoofd- als in het voorprogramma hebben. Via atletiek.nu kun je zien in welke startgroep je zit (of via de link op onze site). Gedurende de week verwerken we steeds afmeldingen. Je kunt dus gedurende de week nog doorschuiven van het voorprogramma naar het hoofdprogramma. Reserves schuiven in naar het voorprogramma. Vrijdag om 18:00 doen we de laatste update, daarna schuift niemand meer door van het voorprogramma naar het hoofdprogramma. We roepen iedereen op die zich af wil melden dat op tijd te doen, maar uiterlijk vrijdagochtend, zodat je collega atleten weten hoe laat ze starten!
 
B-wedstrijd verspringen dames
Voor de dames is er een b-wedstrijd verspringen in het voorprogramma, vanwege het enorme aantal aanmeldingen. Let dus goed op in welke groep je springt. Reserves schuiven in het voorprogramma in.
 
110 meter horden geen finale
Voor de 110 meter horden is er geen finale. Er zal slechts 1 serie starten en daarom hebben we besloten geen finale te laten lopen.
 
Aanvangshoogtes springnummers
Hoog heren: aanvangshoogte is 1m60 (+5 cm tot 1m90, daarna met 3 cm, vanaf 2m11, 2 cm)
Hoog dames: aanvangshoogte 1m55 (+5cm tot 1m65, daarna +3 cm)
Polshoog heren: 4m30 (+10cm)
Polshoog dames: 3m00 (+10cm)
 
Zweedse estafette
Deze gaat niet door! We hadden maar één inschrijving. 
 
Inloopveld
Het inloopveld is, anders dan andere jaren, bij de voetbalvereniging aan de overkant van de weg, FC Lisse. Er zullen bordjes richting het inloopveld staan. Inlopen op de baan is niet toegestaan. We vragen jullie om met respect met het veld van onze buren om te gaan. Ook wij zijn daar te gast.
 
Wegen materiaal
Het wegen van materiaal kan tot uiterlijk 45 minuten voorafgaand aan het onderdeel. Dit kan in het gebouw aan de overkant van de baan.
 
Prijzen- en bonusgeld
Het eventuele prijzen- en bonusgeld kan afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat na het publiceren van de officiële uitslag op het uitslagenbord. Dit kun je alleen persoonlijk doen. 
 
Spelregels en afmelden
We wijzen jullie graag op de 'spelregels' van het baancircuit (https://www.atletiek.nl/voor-atleten/nationaal-baancircuit/spelregels). Maar roepen jullie met name op je op tijd af te melden, mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen. Maar dit uiterlijk vrijdag om 12:00 te doen. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat jullie allemaal gewoon mee doen!
 


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven