Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van de Atletiekunie Track & Field series. De edities van de TSB worden gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto en Nationaal Baancircuit. De Track & Field Series, waar de Ter Specke Bokaal momenteel onderdeel van is, bestaan uit de volgende reeks wedstrijden:
            
9 mei    Harry Schulting Games
11 mei Ter Specke Bokaal
18 mei  Next Generation Athletics Nijmegen
20 mei  T-Meeting
25 mei  Gouden Spike
13 juli   West-Fries Atletiekgala
                     

                                           
Livestream Link

Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl



 

Ter Specke Bokaal 2019 - 18 mei - schrijf hem in de agenda!

De datum voor de 37e Ter Specke Bokaal is weer bekend en vindt dit jaar op zaterdag 18 mei plaats. Traditioneel zijn we weer de opening van het baancircuit!
Onze commissie is al met de eerste voorbereidingen gestart om zodoende weer een mooie, goedlopende wedstrijd neer te zetten die aantrekkelijk is voor atleet en publiek.

De eerste gedachtes zijn al weer gaande; hoe kunnen we een nog mooiere wedstrijd neerzetten voor atleten, publiek en al onze vrijwilligers.
En welke veranderingen doen we aan chronoloog, onderdelen en de aankleding van de baan?

Terugblik en vooruitblik accomodatie

Afgelopen jaar was een van de hoogtepunten het in gebruik nemen van onze nieuwe accommodatie; een gloednieuw krachtcentrum wat door veel atleten werd gebruikt voor de warming-up.
Uiteraard hebben de atleten hier komend jaar ook wederom toegang toe!

Atleten

In 2018 waren de weersomstandigheden een goede basis voor mooie prestaties; heerlijk zonnetje en niet teveel wind. De bokalen werden aan het eind van de dag uitgereikt aan Tessa van Schagen en Hensley Paulina; beiden voor hun geweldige prestatie op de 150m. Dit onderdeel zal ook in 2019 terugkeren in het programma en we zien nu al uit naar het strijdtoneel wat we hier kunnen verwachten van de top-sprinters van Nederland.

De bokaal voor beste prestatie bij de junioren ging naar Alida van Daalen met haar prestatie op het kogelstoten. Voor 2019 hopen we op wederom veel deelname van jonge talentvolle atleten en het zal dan ook een van onze speerpunten worden om dit tot een succes te brengen.

Oproep

Om onze commissie compleet te maken zijn wij nog op zoek naar iemand die met enthousiasme de PR taken rondom publiek en sponsoren kan oppakken. Mocht je interesse hebben kun je altijd contact opnemen via terspeckebokaal@gmail.com of spreek een van de commissieleden aan op de baan.

Uiteraard zullen we iedereen op de hoogte houden van nieuwtjes zoals bijvoorbeeld over het programma.

Voor nu hopen wij weer veel bezoekers, atleten en vrijwilligers welkom te heten op zaterdag 18 mei 2019!


TSB Commissie
Paul Grimbergen (Voorzitter)
Jelle van der Zon (Secretaris)
Dave Clemens (Accomodatie)
Kees van der Dussen (Vrijwilligers)
Wim Bouma (Wedstrijdsecretariaat)
Davey Kaak (Atleten)
Jarik Beukers (PR Atleten)



 


 
Geen nieuwsberichten gevonden.
Terug naar boven