Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van de Atletiekunie Track & Field series. De edities van de TSB worden gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto en Nationaal Baancircuit. De Track & Field Series, waar de Ter Specke Bokaal momenteel onderdeel van is, bestaan uit de volgende reeks wedstrijden:
            
9 mei    Harry Schulting Games
11 mei Ter Specke Bokaal
18 mei  Next Generation Athletics Nijmegen
20 mei  T-Meeting
25 mei  Gouden Spike
13 juli   West-Fries Atletiekgala
                     

                                           
Livestream Link

Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl



 

Nieuwe sponsoren

Dankzij sponsoren is het voor de commissie elk jaar weer mogelijk om een prachtige wedstrijd neer te zetten. We zijn dan ook verheugd om twee nieuwe sponsoren te verwelkomen. Namelijk RMS Kerst- en Thema pakketten en Meer Assurantiën.

 

RMS Kerst- en Thema pakketten uit Katwijk is al meer dan 66 jaar dé leverancier voor alle zakelijke geschenkpakketten. Of dat nu voor Pasen, Zomer of Sint is, voor de collegiale motivatie bedankjes maar vooral voor mooie, goedgevulde, trendy of traditionele Kerstpakketten: Bij RMS bent u aan het juiste adres. Neem een kijkje in de showroom in Katwijk of maak een afspraak via: 071 4034866.

 

Meer Assurantiën is sinds 2008 gevestigd in Nieuw-Vennep en staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke en heldere taal. Meer Assurantiën kunt u zien als een gids en vraagbaak in een financiële wereld. Voor vragen over verzekeringen of schade, zowel particulier als zakelijk, kunt u daar altijd terecht.

Voor onze andere sponsoren en de links naar de bijbehorende websites kunt u terecht op onze sponsoren pagina: https://www.terspeckebokaal.nl/nl/sponsoren 

 

Wilt u ook sponsor worden of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via terspeckebokaal@gmail.com!

 



 
www.terspeckebokaal.nl
Net als vorig jaar verzorgen de Vrienden van de Atletiek in 2024 weer een Talentaward ter waarde van €250,- voor de beste prestatie… Meer >
 
Terug naar boven