Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van de Atletiekunie Track & Field series. De edities van de TSB worden gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto en Nationaal Baancircuit. De Track & Field Series, waar de Ter Specke Bokaal momenteel onderdeel van is, bestaan uit de volgende reeks wedstrijden:
            
9 mei    Harry Schulting Games
11 mei Ter Specke Bokaal
18 mei  Next Generation Athletics Nijmegen
20 mei  T-Meeting
25 mei  Gouden Spike
13 juli   West-Fries Atletiekgala
                     

                                           
Livestream Link

Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl



 

TSB Jubileum editie: urban event verspringen en TSB pubquiz

Dit jaar viert de Ter Specke Bokaal haar 40ste editie, reden genoeg om uit te pakken. Na het succesvolle evenement kogelstoten op het Vierkant gaat er dit jaar een urban event verspringen plaatsvinden. Op zondag 16 april is Huys Dever het decor van een dag vol verspringen. Met uitzicht op de ruïne en bollenvelden belooft het een unieke dag te worden. Dit wilt u niet missen! Naast pupillen, junioren en topatleten, kunt u zelf ook een sprong wagen in de 9 meter lange verspringbak. ‘s Morgens om 11 uur begint de dag en rond 15 uur begint de topwedstrijd. Hopelijk zien wij jullie allemaal 16 april voor het urban event of natuurlijk op zaterdag 13 mei op de TSB-dag zelf!

 

De TSB commissie

 

P.S. Op vrijdagavond 31 maart organiseren wij ook een pubquiz in de kantine. Er zijn nog plekken over voor een paar teams! Geef je team dus snel op. Inlopen is vanaf 20:00 uur en de avond gaat van start om 20:30 uur. Opgeven kan nog via terspeckebokaal@gmail.com.

 



 
www.terspeckebokaal.nl
Net als vorig jaar verzorgen de Vrienden van de Atletiek in 2024 weer een Talentaward ter waarde van €250,- voor de beste prestatie… Meer >
 
Terug naar boven