Nieuws

De Ter Specke Bokaal is onderdeel van het Nationaal Baancircuit. Voorgaande edities werd de wedstrijd gekenmerkt door meerdere incourante onderdelen zoals de sprintafstanden 150 en 300 meter en de 1000 meter. 
 
De Ter Specke Bokaal is ontstaan als een ‘bovenregionale’ wedstrijd, nadat AV de Spartaan een kunststofbaan had gekregen. Later is de wedstrijd opgetild naar landelijk niveau via het Lotto Baancircuit.
 
Op 16 mei 2020, vindt de volgende editie van de Ter Specke Bokaal plaats.  

Voor vragen kunt u een mail sturen naar terspeckebokaal@avdespartaan.nl


 

Screening, chronoloog en overige informatie

14 mei 2018

Het aantal inschrijvingen was dit jaar overweldigend. Daar zijn we als organisatie erg blij mee, maar het heeft ook de nodige gevolgen voor het chronoloog en we hebben een aantal mensen helaas op een reserveplaats moeten zetten. De complete selectie is hier te vinden: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/atleten/16775/

 

Chronoloog

Het chronoloog is op meerdere plaatsen aangepast. Kijk op www.terspeckebokaal.nl/chrono voor alle wijzigingen. De grootste wijziging heeft plaatsgevonden op de 800 meter. Alle atleten dienen zich voor alle onderdelen uiterlijk een uur voor aanvang van het onderdeel te melden bij het wedstrijdsecretariaat!

 

150, 400 en 800 meter voor- en hoofdprogramma

Het aantal aanmeldingen was voor de sprintnummers groot. Bij de screening van de 150 meter hebben we rekening gehouden met iedereen zijn of haar 100, 150 en 200 meter prestatie. Dit is niet zichtbaar in atletiek.nu (daar kunnen afwijkende/andere tijden staan, omdat de software maar 1 tijd toestaat), maar er is zeer zorgvuldig geselecteerd!

 

Voor zowel de 150, 400 en 800 meter geldt dat we zowel series in het hoofd- als in het voorprogramma hebben. Via atletiek.nu is vanaf zondagavond te zien in welke startgroep je zit (of via de link op onze site). Gedurende de week verwerken we steeds afmeldingen. Je kunt dus gedurende de week nog doorschuiven van het voorprogramma naar het hoofdprogramma. Reserves schuiven in naar het voorprogramma. Vrijdag om 20:00 doen we de laatste update, daarna schuift niemand meer door van het voorprogramma naar het hoofdprogramma. Kijk dus na die tijd nog één keer of je in het hoofd- of voorprogramma zit. We roepen iedereen op die zich af wil melden dat op tijd te doen, maar uiterlijk vrijdagochtend, zodat je collega atleten weten hoe laat ze starten!

 

Aanvangshoogtes en vervolghoogtes springnummers

Hoogspringen Mannen: 1.71m, 1.76, 1.81, 1.86, daarna +3cm

Hoogspringen Vrouwen: 1.55m, +3cm

 

Polsstokhoogspringen Mannen: 4.00, 4.20, 4.40, 4.60, daarna +10cm

Polsstokhoogspringen Vrouwen: 3.00, +10cm

 

Inloopveld

Het inloopveld is achter de kantine, bij de honkbalvereniging. Inlopen op de baan is niet toegestaan. We vragen jullie om met respect met het veld van onze buren om te gaan. Laat geen rommel achter en gebruik het toilet... Ook wij zijn daar te gast!

 

Wegen materiaal

Het keuren van materiaal kan tot uiterlijk 45 minuten voorafgaand aan het onderdeel. Dit kan in het gebouw aan de overkant van de baan.

 

Prijzen- en bonusgeld

Dit jaar zullen voor het eerste prijs- en bonusgeld niet contant betaald worden. Mocht je recht hebben op prijzen- of bonusgeld, meld je dan bij het wedstrijdsecretariaat. Daar kun je een formulier met je rekeningnummer invullen. Let op: dit is de enige manier waarop je aanspraak kunt maken op het geld. Dit kun je alleen persoonlijk doen.

 

Spelregels en afmelden

We wijzen jullie graag op de 'spelregels' van het baancircuit (https://www.atletiek.nl/voor-atleten/nationaal-baancircuit/spelregels). Maar roepen jullie met name op je op tijd af te melden mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen. Hiermee help je ons, maar vooral ook je collega atleet die je misschien reserve staat. Doe dit uiterlijk vrijdag om 12:00. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat jullie allemaal gewoon mee doen!

 

Tenslotte, we zijn nog op zoek naar hazen voor 800 meter heren en dames. Weet je iemand die dat zou willen doen? Laat het ons weten via terspeckebokaal@gmail.com 

Afgelasting TSB 2020

23 maart 2020
Beste atleten, toeschouwers en vrijwilligers,   Op basis van de aangescherpte maatregelen die de overheid vandaag bekend… Meer >
 
Terug naar boven